|
|
|
|
LEADER |
01936nam a2200313 a 4500 |
001 |
842121 |
005 |
20171111231249.0 |
008 |
150606s2014 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a EAP
|b gre
|e AACR2
|
100 |
1 |
|
|a Νταντάμη, Μαρία
|
245 |
1 |
0 |
|a Εκτίμηση επαγγελματικού κινδύνου και κινδύνου στην υγεία των εργαζομένων σε βιομηχανία τροφίμων
|b [Διπλωματική διατριβή] /
|c Νταντάμη Μαρία
|
260 |
|
|
|a Πάτρα:
|b Ε.Α.Π.,
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 1 Cd-rom (ΜΒ) :
|b πιν., διαγρ.
|
500 |
|
|
|a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.
|
500 |
|
|
|a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας.
|
500 |
|
|
|a Περιλαμβάνει περίληψη στα ελληνικά και αγγλικά.
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές.
|
650 |
1 |
0 |
|a Διατριβές, Διπλωματικές
|
650 |
1 |
0 |
|a Κίνδυνος
|x Εκτίμηση
|
650 |
1 |
0 |
|a Επαγγελματικοί κίνδυνοι
|x Εκτίμηση
|
650 |
1 |
0 |
|a Εργασιακός κίνδυνος
|
650 |
1 |
0 |
|a Εργασία και εργαζόμενοι
|x Υγεία και υγιεινή
|
650 |
1 |
0 |
|a Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου
|
650 |
1 |
0 |
|a Τρόφιμα
|x Βιομηχανία και εμπόριο
|x Συστήματα διασφάλισης ποιότητας
|
650 |
1 |
0 |
|a Τρόφιμα
|x Μέθοδοι Ασφαλείας HACCP
|
650 |
1 |
0 |
|a Σφαγή και σφαγεία
|x Συστήματα διασφάλισης ποιότητας
|
650 |
|
7 |
|a Διπλωματικές διατριβές
|x ΔΙΠ
|
710 |
|
|
|a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
|
952 |
|
|
|a GR-PaHOU
|b 59cc799a6c5ad13446fc3c63
|c 998a
|d 945l
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|