Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων σε επιχείρηση παροχής πόσιμου νερού η περίπτωση της δημοτικής επιχείρησης υδρεύσης αποχέτευσης Λάρισας: [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Μπρούμα, Αναστασία
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Other Authors: Μόσχου, Ειρήνη
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2006
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/366DA0F04FEEA44EC225717900352060/?OpenDocument

Internet

http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_72277E68EDC93C66C225703400337488/366DA0F04FEEA44EC225717900352060/?OpenDocument
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC