Il mondo in cucina : storia, identita, scambi /

Corporate Author: Editori Laterza
Other Authors: Devroey, Jean-Pierre
Format: Book
Language:Italian
Published: [Roma]: Editori Laterza, 2002
Series:Economica Laterza 411
Subjects:
LEADER 01004nam a2200229 a 4500
001 837010
005 20171111231245.0
008 090520s2002 gr r 000 0 ita d
020 |a 8842081604 
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 21 έκδ.  |a 394.120 9 
245 0 0 |a Il mondo in cucina :  |b storia, identita, scambi /  |c Jean-Pierre Devroey..[et al.] ; a cura di Massimo Montanari 
260 |a [Roma]:  |b Editori Laterza,  |c 2002 
300 |a xii, 204 p. :  |b maps ;  |c 21 cm. 
490 0 |a Economica Laterza  |v 411 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο. 
650 1 0 |a ΔΙΑΤΡΟΦΗ *  |x ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ  |x ΙΣΤΟΡΙΑ 
650 1 0 |a ΔΙΑΤΡΟΦΗ *  |x ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ  |x ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ 
650 1 0 |a ΔΙΑΤΡΟΦΗ *  |x ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ  |z ΕΥΡΩΠΗ  |x ΙΣΤΟΡΙΑ 
700 1 |a Devroey, Jean-Pierre 
710 |a Editori Laterza 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc79056c5ad13446fc1e47  |c 998a  |d 945l  |e 394.120 9 MON  |t 1  |x m  |z Books