|
|
|
|
LEADER |
01004nam a2200229 a 4500 |
001 |
837010 |
005 |
20171111231245.0 |
008 |
090520s2002 gr r 000 0 ita d |
020 |
|
|
|a 8842081604
|
040 |
|
|
|a GR-VoPTK
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 21 έκδ.
|a 394.120 9
|
245 |
0 |
0 |
|a Il mondo in cucina :
|b storia, identita, scambi /
|c Jean-Pierre Devroey..[et al.] ; a cura di Massimo Montanari
|
260 |
|
|
|a [Roma]:
|b Editori Laterza,
|c 2002
|
300 |
|
|
|a xii, 204 p. :
|b maps ;
|c 21 cm.
|
490 |
0 |
|
|a Economica Laterza
|v 411
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο.
|
650 |
1 |
0 |
|a ΔΙΑΤΡΟΦΗ *
|x ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
|x ΙΣΤΟΡΙΑ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΔΙΑΤΡΟΦΗ *
|x ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
|x ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ
|
650 |
1 |
0 |
|a ΔΙΑΤΡΟΦΗ *
|x ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
|z ΕΥΡΩΠΗ
|x ΙΣΤΟΡΙΑ
|
700 |
1 |
|
|a Devroey, Jean-Pierre
|
710 |
|
|
|a Editori Laterza
|
952 |
|
|
|a GR-VoPKT
|b 59cc79056c5ad13446fc1e47
|c 998a
|d 945l
|e 394.120 9 MON
|t 1
|x m
|z Books
|