Η ασφάλεια τροφίμων στην παραγωγή της ελληνικής τσίκλας [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Μπενοβιάς, Ιωάννης
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2012
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_2445C39937B965C1C2257A61002DBFF1/505AE18CE768ED64C2257A61002EBB3B/?OpenDocument&ResortAscending=18
LEADER 01521nam a2200277 a 4500
001 830591
005 20171111231239.0
008 120822s2012 gr r 000 0 gre d
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Μπενοβιάς, Ιωάννης 
245 1 2 |a Η ασφάλεια τροφίμων στην παραγωγή της ελληνικής τσίκλας  |b [Διπλωματική διατριβή] /  |c Μπενοβιάς Ιωάννης 
260 |a Πάτρα:  |b Ε.Α.Π.,  |c 2012 
300 |a 1 Cd-rom (1 MB) :  |b πίν., σχημ., διαγρ. 
500 |a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. 
500 |a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας. 
500 |a Περιλαμβάνει περίληψη στα ελληνικά και αγγλικά. 
500 |a Περιλαμβάνει παράρτημα. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Διατριβές, Διπλωματικές 
650 1 0 |a Τρόφιμα  |x Ασφάλεια 
650 1 0 |a Πρότυπο EN ISO 22000:2005 
650 1 0 |a Μαστίχα 
650 7 |a Διπλωματικές διατριβές  |x ΔΙΠ 
710 |a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
856 4 0 |u http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_2445C39937B965C1C2257A61002DBFF1/505AE18CE768ED64C2257A61002EBB3B/?OpenDocument&ResortAscending=18 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc78316c5ad13446fbf5d6  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books