|
|
|
|
LEADER |
01521nam a2200277 a 4500 |
001 |
830591 |
005 |
20171111231239.0 |
008 |
120822s2012 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a EAP
|b gre
|e AACR2
|
100 |
1 |
|
|a Μπενοβιάς, Ιωάννης
|
245 |
1 |
2 |
|a Η ασφάλεια τροφίμων στην παραγωγή της ελληνικής τσίκλας
|b [Διπλωματική διατριβή] /
|c Μπενοβιάς Ιωάννης
|
260 |
|
|
|a Πάτρα:
|b Ε.Α.Π.,
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 1 Cd-rom (1 MB) :
|b πίν., σχημ., διαγρ.
|
500 |
|
|
|a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.
|
500 |
|
|
|a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας.
|
500 |
|
|
|a Περιλαμβάνει περίληψη στα ελληνικά και αγγλικά.
|
500 |
|
|
|a Περιλαμβάνει παράρτημα.
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές.
|
650 |
1 |
0 |
|a Διατριβές, Διπλωματικές
|
650 |
1 |
0 |
|a Τρόφιμα
|x Ασφάλεια
|
650 |
1 |
0 |
|a Πρότυπο EN ISO 22000:2005
|
650 |
1 |
0 |
|a Μαστίχα
|
650 |
|
7 |
|a Διπλωματικές διατριβές
|x ΔΙΠ
|
710 |
|
|
|a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
|
856 |
4 |
0 |
|u http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_2445C39937B965C1C2257A61002DBFF1/505AE18CE768ED64C2257A61002EBB3B/?OpenDocument&ResortAscending=18
|
952 |
|
|
|a GR-PaHOU
|b 59cc78316c5ad13446fbf5d6
|c 998a
|d 945l
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|