Επίδραση γιβερριελλινικού οξέος και της αλατότητας του νερού στην ανάπτυξη του μαρουλιού/

Main Author: Καραλάκη, Αρετή Ε.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.
Other Authors: Χα, Ιμπραχίμ-Αβραάμ
Format: Book
Language:Greek
Published: [Βόλος]: [χ.ό.], 2011
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/408
LEADER 01376nam a2200241 a 4500
001 824159
005 20171111231232.0
008 111122s2011 gr r 000 0 gre d
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre 
082 0 |2 22 εκδ.  |a 635.521 
100 1 |a Καραλάκη, Αρετή Ε. 
245 1 0 |a Επίδραση γιβερριελλινικού οξέος και της αλατότητας του νερού στην ανάπτυξη του μαρουλιού/  |c Καραλάκη Ε. Αρετή ; επιβλέπων καθηγητής Ι.Α. Χα 
260 |a [Βόλος]:  |b [χ.ό.],  |c 2011 
300 |a 51 σ. :  |b διαγρ., εικ., πίν. ;  |c 30 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 50-51). 
650 1 0 |a ΜΑΡΟΥΛΙ  |x ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ 
650 1 0 |a ΛΑΧΑΝΙΚΑ *  |x ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ 
650 1 0 |a ΦΥΤΑ *  |x ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ 
700 1 |a Χα, Ιμπραχίμ-Αβραάμ  |x ΕΡΕΥΝΑ 
710 0 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. 
856 4 0 |b Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος  |u http://hdl.handle.net/11615/408 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc773f6c5ad13446fbcd6f  |c 998a  |d 945l  |e DISS ΦΠΑΠ/2011 ΚΑΡ  |t 1  |x m  |z Books