Επίδραση του pH στην παραγωγή πεπτικών πρωτεασών και γλυκοσιδασών από την εντερική μικροχλωρίδα του λαβρακιού (Dicentrarchus labrax)/

Main Author: Λαμπαδάρης, Κωνσταντίνος
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας., Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας
Other Authors: Μούτου, Κατερίνα
Format: Book
Language:Greek
Published: [Λάρισα]: [χ.ό.], [2011]
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςCD-ROM DISS ΒΒ/2011 ΛΑΜ1ΠροβολήOPAC