Etude critique du contenu d'enseignement du FLE pour la branche des apprentis cuisiniers d'IEK (Institut de formation professionnelle) par rapport aux objectifs du metier [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Νικοπούλου, Μαρίνα
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:French
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2011
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/LotusQuickr/galde/Main.nsf/h_281EEE1EC01FD163C22579C70037AAB3/1D34A83690E93802C22579C700387E62/?OpenDocument&ResortAscending=18

Internet

http://class.eap.gr/LotusQuickr/galde/Main.nsf/h_281EEE1EC01FD163C22579C70037AAB3/1D34A83690E93802C22579C700387E62/?OpenDocument&ResortAscending=18
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC