Η βελτίωση παροχής υπηρεσιών μέσω της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων σε εστιατορικά τμήματα εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, κατηγορίας 4 και 5 αστέρων του Νομού Ηλείας [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Παναγιωτόπουλος, Αναστάσιος
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2008
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/$defaultview/DD03B2B3E958027EC225753900468630/$File/PANAGIOTOPOULOS 20ANASTASIOS.pdf?OpenElement

Internet

http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/$defaultview/DD03B2B3E958027EC225753900468630/$File/PANAGIOTOPOULOS 20ANASTASIOS.pdf?OpenElement
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC