Η βελτίωση παροχής υπηρεσιών μέσω της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων σε εστιατορικά τμήματα εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, κατηγορίας 4 και 5 αστέρων του Νομού Ηλείας [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2008
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/$defaultview/DD03B2B3E958027EC225753900468630/$File/PANAGIOTOPOULOS 20ANASTASIOS.pdf?OpenElement |
Internet
http://class.eap.gr/QuickPlace/dtede/Main.nsf/$defaultview/DD03B2B3E958027EC225753900468630/$File/PANAGIOTOPOULOS 20ANASTASIOS.pdf?OpenElementΒιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο | - | 1 | Προβολή | OPAC |