Απομόνωση, μελέτη και χαρακτηρισμός πρωτεϊνών από αυγά ψαριών, οι οποίες εμποδίζουν την κατακρήμνιση του DNA σε όξινα διαλύματα/

Main Author: Τσάμης, Ευάγγελος
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Τεχνολογικών Επιστημών.
Other Authors: Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2000
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/1950

Internet

http://hdl.handle.net/11615/1950
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςTHESIS 597.178 8 ΤΣΑ1ΠροβολήOPAC