Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Kulturgeschichte des Essens :
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Kulturgeschichte des Essens : von der letzten Eiszeit bis heute /
Main Author:
TANNAHILL, Reay
Other Authors:
Frank, Joachim A.
Format:
Book
Language:
German
English
Published:
Munchen:
Dtv,
1979
Subjects:
ΤΡΟΦΗ
>
ΙΣΤΟΡΙΑ
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
641.3009 TAN
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
The Cambridge world history of food/
Published: (2000)
Πείνα και αφθονία στην Ευρώπη/
by: MONTANARI, Massimo, 1949-
Published: (1997)
Kulturgeschichte Heute/
by: Hardtwig, Wolfgang
Published: (1996)
Kulturgeschichte des Iudenthums von den alteften bis zur Gegenwart
by: Henne-Am Rhyn, Otto (1828-1914)
Published: (1880)
Dictionnaire des aliments/
by: Monette, Solange
Published: (1996)
×
Loading...