Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Cuisines du monde :
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Cuisines du monde : gestes et recettes /
Corporate Author:
Centre national de la recherche scientifique (France)
Other Authors:
Cousin, Francoise
Format:
Book
Language:
French
Published:
Paris:
CNRS Editions,
1992
Subjects:
Cooking
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
TX 652
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Επαγγελματίας μάγειρας /
by: Κλειδαράς, Γιώργος.
Published: (2003)
Οδηγός μαγειρικής για άχρηστες μαγείρισσες και μικροκυματούδες/
Published: (1996)
Η μαγειρική του εργένη: συνταγές για δύο άτομα/
by: Costa, Rene de
Published: (1999)
Πρακτική μαγειρική /
by: Groot-Bohlhoff, Hilka de.
Published: (1999)
Μαγειρική τέχνη /
by: Groot-Bohlhoff, Hilka de.
Published: (1999)
×
Loading...