Η επίδραση του βαθμού ολοκλήρωσης της εφοδιαστικής αλυσίδας στην απόδοση των επιχειρήσεων : η περίπτωση των Ελληνικών βιομηχανιών παραγωγής τροφίμων και ποτών /

Main Author: Χατζούδης, Δημήτριος
Corporate Author: Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Τμήμα Νομικής.
Format: Book
Language:Greek
Published: Κομοτηνή: [χ. ό.], 2007
Subjects:
Online Access:http://www.lib.duth.gr/dl/10092627.pdf
LEADER 01312nam a2200241 a 4500
001 720941
005 20171111231058.0
008 071003s2007 gr r 000 0 gre d
040 |a GR-KoDPT  |b gre  |e AACR2 
050 |a HD38.5   |b .C438 2007 
100 1 |a Χατζούδης, Δημήτριος 
245 1 2 |a Η επίδραση του βαθμού ολοκλήρωσης της εφοδιαστικής αλυσίδας στην απόδοση των επιχειρήσεων :  |b η περίπτωση των Ελληνικών βιομηχανιών παραγωγής τροφίμων και ποτών /  |c Δημήτριος Χατζούδης 
260 |a Κομοτηνή:  |b [χ. ό.],  |c 2007 
300 |a 159 σ. :  |b πίνακες, διαγράμματα ;  |c 29 εκ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 96-119 
650 0 |a Business logistics 
650 0 |a Production management  |x Statistical methods 
650 0 |a Strategic planning 
650 0 |a Business planning 
650 0 |a Food industry and trade  |z Greece 
710 0 |a Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.  |b Τμήμα Νομικής. 
856 4 0 |b Σπουδές Νοτιοανατολικής Ευρώπης  |u http://www.lib.duth.gr/dl/10092627.pdf 
952 |a GR-KoDPT  |b 59cc22df6c5ad13446f8e485  |c 998a  |d 945l  |e HD 38 .5  |t 2  |x m  |z Books