Food Science and Technology == Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie

Format: Book
Published: London: Academic Pr., Inc., 1968
Subjects:
Online Access:http://www.sciencedirect.com/science?_ob=JournalURL&_cdi=6944&_auth=y&_acct=C000006498&_version=1&_urlVersion=0&_userid=83473&md5=7f68a66b14fe12b3ee371603b89bc23a
LEADER 01054nam a2200205 a 4500
001 703765
005 20171111231043.0
008 990223s1968----enk gr 000 0 Eng d
022 |a 0023-6438 
040 |a GR-AtNTU  |b gre 
041 0 |a Eng  |a Fre 
041 0 |a Ger 
082 0 |2 22  |a 664 
245 1 0 |a Food Science and Technology ==   |b Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie 
246 1 3 |a Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie 
260 |a London:  |b Academic Pr., Inc.,  |c 1968 
500 |a Διακόπτεται η έντυπη συνδρομή! Από το έτος 2003 διατίθεται μόνο ηλεκτρονικά (πλήρες κείμενο) είτε από το παρακάτω link είτε από την ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης. 
650 1 0 |a Food and industries 
856 4 0 |u http://www.sciencedirect.com/science?_ob=JournalURL&_cdi=6944&_auth=y&_acct=C000006498&_version=1&_urlVersion=0&_userid=83473&md5=7f68a66b14fe12b3ee371603b89bc23a 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc20f36c5ad13446f89646  |c 998a  |d 945l  |e 664  |t 107  |x m  |z Books