Επίδραση επεξεργασίας στα πτητικά αρωματικά και γευστικά συστατικά χυμού πορτοκαλιού /

Main Author: Οικονόμου, Σοφία
Corporate Authors: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Format: Book
LEADER 00729nam a2200133 a 4500
001 663866
005 20171111230436.0
008 031103s2002----gr gr 000 0 Gre d
040 |a GR-AtNTU  |b gre 
100 1 |a Οικονόμου, Σοφία 
245 1 0 |a Επίδραση επεξεργασίας στα πτητικά αρωματικά και γευστικά συστατικά χυμού πορτοκαλιού /  |c Οικονόμου Σοφία 
710 0 |a Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.  |b Σχολή Χημικών Μηχανικών. 
710 0 |b Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc1cd16c5ad13446f7db73  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books