Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Effects of heating on foodstuf...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Effects of heating on foodstuffs/
Corporate Author:
Applied Science Publishers Ltd.
Other Authors:
PRIESTLEY, R. J.
Format:
Book
Language:
English
Published:
London:
Applied Science Publishers Ltd,
1979
Subjects:
FOOD TECHNOLOGY
Τεχνολογία τροφίμων
CHEMICAL TECHNOLOGY
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΑΣΠΑΙΤΕ
664 EFF
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Flexible packaging of foods/
Published: (1970)
Ιδιοπαραγόμενα γεωργικά προϊόντα /
Published: (1999)
Chocolate and confectionery/
Published: (1964)
Εφαρμοσμένη στατιστική : με έμφαση στην επιστήμη τροφίμων /
by: Πετρίδης, Δημήτριος Νικ.
Published: (2012)
Τεχνολογία σιτηρών Ι /
by: Δημόπουλος, Ιωάννης Σ.
Published: (1981)
×
Loading...