Το ελαιόλαδο: χημική σύνθεση, τεχνολογία, ποιοτικός έλεγχος, βιολογική αξία/

Other Authors: Κυριτσάκης Απόστολος
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη: Α. Κ. Κυριτσάκης, 1993
Edition:3η έκδ.
Subjects:
LEADER 00769nam a2200181 a 4500
001 635113
005 20171111230413.0
008 000613s1993----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 664.362 
245 0 3 |a Το ελαιόλαδο:   |b χημική σύνθεση, τεχνολογία, ποιοτικός έλεγχος, βιολογική αξία/  |c Αποστόλου Κ. Κυριτσάκη 
250 |a 3η έκδ. 
260 |a Θεσσαλονίκη:  |b Α. Κ. Κυριτσάκης,  |c 1993 
300 |a 307 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 294-297. Ευρετήριο 
650 0 0 |a Olive oil 
700 1 |a Κυριτσάκης  |b Απόστολος 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19866c5ad13446f743f9  |c 998a  |d 945l  |e 664.362 ΚΥΡ  |t 5  |x m  |z Books