|
|
|
|
LEADER |
01111nam a2200241 a 4500 |
001 |
633023 |
005 |
20171111230411.0 |
008 |
150324s2012----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 23
|a 633.37
|
100 |
1 |
|
|a Σκληρός, Δημήτριος Γ.
|
245 |
0 |
0 |
|a Μελέτη των μεταβολικών αποκρίσεων του ψυχανθούς Lens culinaris κάτω από συνθήκες υψηλής αλατότητας/
|c Σκληρός Γ. Δημήτριος ; επιβλέπων: Εμμανουήλ Φλεμετάκης
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 86 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 82 - 86
|
650 |
0 |
0 |
|a Lentils
|x Effect of salt on
|
650 |
0 |
0 |
|a Salinity
|
650 |
0 |
0 |
|a Metabolites
|
650 |
0 |
0 |
|a Chromatographic analysis
|
700 |
1 |
|
|a Φλεμετάκης, Εμμανουήλ Χ.
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10329/5924
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc19556c5ad13446f73aac
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 633.37 ΣΚΛ
|t 1
|x m
|z Books
|