Φυσικοχημικές ιδιότητες διαφόρων αλεύρων - κατανομή του νερού σε μίγματα αλεύρων από χαρούπι, σιτάρι και ρύζι= Physicochemical properties of different flours - water distribution in carob, wheat and rice mixed systems : θερμική προσέγγιση: thermal analysis approach/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Other Authors: | |
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
2013
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10329/5893 |
Internet
http://hdl.handle.net/10329/5893Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | ΜΔ 664.72 ΓΙΑ | 1 | Προβολή | OPAC |