Φυσικοχημικές ιδιότητες διαφόρων αλεύρων - κατανομή του νερού σε μίγματα αλεύρων από χαρούπι, σιτάρι και ρύζι= Physicochemical properties of different flours - water distribution in carob, wheat and rice mixed systems : θερμική προσέγγιση: thermal analysis approach/

Main Author: Αποστολίδου, Ανθούλα Ι.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Γιαννιώτης, Σταύρος,
Format: Book
Language:English
Published: 2013
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/5893

Internet

http://hdl.handle.net/10329/5893
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 664.72 ΓΙΑ1ΠροβολήOPAC