Ανάπτυξη κατιούσας επεξεργασίας πρωτεϊνών από μικροφύκη/

Main Author: Γάκος, Κωνσταντίνος
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας
Other Authors: Λάμπρου, Νικόλαος
Format: Book
Language:Greek
Published: 2013
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/5868
LEADER 00999nam a2200229 a 4500
001 632815
005 20171111230411.0
008 150227s2013----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 23  |a 660.63 
100 1 |a Γάκος, Κωνσταντίνος 
245 0 0 |a Ανάπτυξη κατιούσας επεξεργασίας πρωτεϊνών από μικροφύκη/  |c Κωνσταντίνου Γάκου ; επιβέπων Λάμπρου Νικόλαος 
260 |c 2013 
300 |a 62 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 56 - 62 
650 0 0 |a Microalgae  |x Biotechnology 
650 0 0 |a Protein engineering 
650 0 0 |a Proteins  |x Biotechnology 
700 1 |a Λάμπρου, Νικόλαος 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/5868 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19506c5ad13446f739d0  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 660.63 ΓΑΚ  |t 1  |x m  |z Books