Καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και εμπορίας ελληνικών οσπρίων/
Main Author: | Παρδάλης, Νικόλαος Γ. |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης |
Other Authors: | Ροζάκης, Στέλιος |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2013
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10329/5835 |
Similar Items
-
Γεωγραφική ταξινόμηση οσπρίων φακής (Lens Culinaris L.) με την μέθοδο της υπέρυθρης φασματοσκοπίας FT-IR συνδιασμένης με χημειομετρικές μεθόδους/
by: Κουβουτσάκης, Γεώργιος Π.
Published: (2013) -
The lentil botany, production and uses /
Published: (2009) -
Lentils
Published: (1981) -
Η καλλιέργεια των οσπρίων /
by: Ανάσης, Εμμανουήλ Σ.
Published: (1963) -
India's pulse production stagnation and redressal /
by: Tuteja, Usha.
Published: (2008)