Μελέτη της παραγωγής μυκηλιακής μάζας, ενζύμων και βιολογικών ενεργών μεταβολικών προϊόντων κατά την αύξηση μυκήτων σε υπολείμματα και παραπροϊόντα της βιομηχανίας τροφίμων/

Main Author: Παπαδάκη, Αικατερίνη
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Παπανικολάου, Σεραφείμ
Format: Book
Language:Greek
Published: 2013
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/5815
LEADER 01287nam a2200241 a 4500
001 632589
005 20171111230410.0
008 150211s2013----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 23  |a 660.62 
100 1 |a Παπαδάκη, Αικατερίνη 
245 0 0 |a Μελέτη της παραγωγής μυκηλιακής μάζας, ενζύμων και βιολογικών ενεργών μεταβολικών προϊόντων κατά την αύξηση μυκήτων σε υπολείμματα και παραπροϊόντα της βιομηχανίας τροφίμων/  |c Αικατερίνη Παπαδάκη ; επιβλέπων Παπανικολάου Σεραφείμ 
260 |c 2013 
300 |a 92 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 81-92 
650 0 0 |a Fungi 
650 0 0 |a Pleurotus  |x Biotechnology 
650 0 0 |a Aspergillus  |x Biotechnology 
650 0 0 |a Mortierella  |x Biotechnology 
700 1 |a Παπανικολάου, Σεραφείμ 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/5815 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc194b6c5ad13446f738e3  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 660.62 ΠΑΠ  |t 1  |x m  |z Books