|
|
|
|
LEADER |
01287nam a2200241 a 4500 |
001 |
632589 |
005 |
20171111230410.0 |
008 |
150211s2013----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 23
|a 660.62
|
100 |
1 |
|
|a Παπαδάκη, Αικατερίνη
|
245 |
0 |
0 |
|a Μελέτη της παραγωγής μυκηλιακής μάζας, ενζύμων και βιολογικών ενεργών μεταβολικών προϊόντων κατά την αύξηση μυκήτων σε υπολείμματα και παραπροϊόντα της βιομηχανίας τροφίμων/
|c Αικατερίνη Παπαδάκη ; επιβλέπων Παπανικολάου Σεραφείμ
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 92 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 81-92
|
650 |
0 |
0 |
|a Fungi
|
650 |
0 |
0 |
|a Pleurotus
|x Biotechnology
|
650 |
0 |
0 |
|a Aspergillus
|x Biotechnology
|
650 |
0 |
0 |
|a Mortierella
|x Biotechnology
|
700 |
1 |
|
|a Παπανικολάου, Σεραφείμ
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10329/5815
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc194b6c5ad13446f738e3
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 660.62 ΠΑΠ
|t 1
|x m
|z Books
|