Διερεύνηση των δυνατοτήτων της χρησιμοποίησης προβιοτικών στη διατροφή της τσιπούρας Sparusaurata/

Main Author: Καπέλος, Κωνσταντίνος Π.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών
Other Authors: Μουντζούρης, Κωνσταντίνος
Format: Book
Language:Greek
Published: 2011
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/4426

Internet

http://hdl.handle.net/10329/4426
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 639.32 ΚΑΠ1ΠροβολήOPAC