Μελέτη της μικροβιακής ποικιλότητας κατά τη συγκομποστοποίηση στερεών και υγρών αγροτοβιομηχανικών υποπροϊόντων με τη χρήση μοριακών τεχνικών/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Other Authors: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2011
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10329/4231 |
Internet
http://hdl.handle.net/10329/4231Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | ΜΔ 631.875 ΣΚΙ | 1 | Προβολή | OPAC |