Η πυκνότητα εκτροφής ως παράγων ποιότητας κρέατος ορνίθων/

Main Author: Καλογεράκη, Ειρήνη Χ.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών
Other Authors: Κομινάκης, Αντώνιος
Format: Book
Language:Greek
Published: 2011
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/4002
LEADER 01028nam a2200229 a 4500
001 630411
005 20171111230409.0
008 120419s2011----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 636.5082 
100 1 |a Καλογεράκη, Ειρήνη Χ. 
245 0 2 |a Η πυκνότητα εκτροφής ως παράγων ποιότητας κρέατος ορνίθων/  |c Καλογεράκη Χ. Ειρήνη ; επιβλέπων Κομινάκης Α. 
260 |c 2011 
300 |a 75 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 63-75 
650 0 0 |a Poultry  |x Breeding 
650 0 0 |a Broilers (Poultry) 
650 0 0 |a Meat  |x Quality 
700 1 |a Κομινάκης, Αντώνιος 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/4002 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19196c5ad13446f72fca  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 636.5082 ΚΑΛ  |t 1  |x m  |z Books