|
|
|
|
LEADER |
01028nam a2200229 a 4500 |
001 |
630411 |
005 |
20171111230409.0 |
008 |
120419s2011----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 636.5082
|
100 |
1 |
|
|a Καλογεράκη, Ειρήνη Χ.
|
245 |
0 |
2 |
|a Η πυκνότητα εκτροφής ως παράγων ποιότητας κρέατος ορνίθων/
|c Καλογεράκη Χ. Ειρήνη ; επιβλέπων Κομινάκης Α.
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 75 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 63-75
|
650 |
0 |
0 |
|a Poultry
|x Breeding
|
650 |
0 |
0 |
|a Broilers (Poultry)
|
650 |
0 |
0 |
|a Meat
|x Quality
|
700 |
1 |
|
|a Κομινάκης, Αντώνιος
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10329/4002
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc19196c5ad13446f72fca
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 636.5082 ΚΑΛ
|t 1
|x m
|z Books
|