Επίδραση τριών συστημάτων κατεργασίας και οργανικής λίπανσης στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του λιναριού/

Main Author: Μπάρλα, Γεωργία
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Other Authors: Μπιλάλης, Δημήτριος Ι.
Format: Book
Language:Greek
Published: 2011
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/3696

Internet

http://hdl.handle.net/10329/3696
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 633.528 ΜΠΑ1ΠροβολήOPAC