Αξιολόγηση των πηγών κινδύνου των παιδικών τροφών σε μορφή σκόνης με ιδιαίτερη έμφαση στον enterobacter sakazakii

Main Author: Σταυροπούλου, Ερασμία Ι.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Νυχάς, Γεώργιος - Ιωάννης
Format: Book
Language:Greek
Published: 2006
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ ΣΤΑ2ΠροβολήOPAC