Επίδραση πηκτινολυτικών ενζύμων στα χρωματικά χαρακτηριστικά σταφυλιών ποικιλίας Αγιωργίτικο

Main Author: Δούβρης, Τιμόθεος Δ.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Κοτσερίδης, Γεώργιος
Format: Book
Language:Greek
Published: 2010
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/168

Internet

http://hdl.handle.net/10329/168
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ ΔΟΥ2ΠροβολήOPAC