Η διατροφική αξία της ελιάς με βάση την περιεκτικότητά της σε τοκοφερόλες/

Main Author: Χασαπίδου, Μαρία Ν.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Format: Book
Language:Greek
Published: 1991
Online Access:http://thesis.ekt.gr/thesisBookReader/id/12439 page/1/mode/2up
LEADER 00745nam a2200169 a 4500
001 627988
005 20171111230407.0
008 090917s1991----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Χασαπίδου, Μαρία Ν. 
245 0 2 |a Η διατροφική αξία της ελιάς με βάση την περιεκτικότητά της σε τοκοφερόλες/  |c υπό Μαρίας Ν. Χασαπίδου 
260 |c 1991 
300 |a 186 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 146-162 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών 
856 4 0 |u http://thesis.ekt.gr/thesisBookReader/id/12439 page/1/mode/2up 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc18e56c5ad13446f725cc  |c 998a  |d 945l  |e (null)  |t 1  |x m  |z Books