Προβιοτικές και τεχνολογικές ιδιότητες οξυγαλακτικών βακτηρίων. In vitro και in vivo επίδραση στο Ελικοβακτήριο του πυλωρού/

Main Author: Μαραγκουδάκης, Πέτρος Α.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Τσακαλίδου, Έφη
Format: Book
Language:Greek
Published: 2004
LEADER 00899nam a2200169 a 4500
001 627352
005 20171111230407.0
008 090721s2004----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Μαραγκουδάκης, Πέτρος Α. 
245 0 0 |a Προβιοτικές και τεχνολογικές ιδιότητες οξυγαλακτικών βακτηρίων. In vitro και in vivo επίδραση στο Ελικοβακτήριο του πυλωρού/  |c του Πέτρου Αχιλλέα Μαραγκουδάκη 
260 |c 2004 
300 |a 322 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 275-307 
700 1 |a Τσακαλίδου, Έφη 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc18da6c5ad13446f72331  |c 998a  |d 945l  |e (null)  |t 1  |x m  |z Books