Επιδράσεις της κατανάλωσης αποξηραμένων δαμάσκηνων στο αίσθημα κορεσμού υγιών ατόμων

Main Author: Κατσαγάνη, Μαρία
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Ζαμπέλας, Αντώνης
Format: Book
Language:Greek
Published: [2008]
LEADER 00855nam a2200169 a 4500
001 626863
005 20171111230406.0
008 090522s2008----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Κατσαγάνη, Μαρία 
245 0 0 |a Επιδράσεις της κατανάλωσης αποξηραμένων δαμάσκηνων στο αίσθημα κορεσμού υγιών ατόμων  |c της Κατσαγάνη Μαρίας ; επιβλέπων Ζαμπέλας Α. 
260 |c [2008] 
300 |a 67 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 63-67 
700 1 |a Ζαμπέλας, Αντώνης 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc18d06c5ad13446f7212b  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ ΚΑΤ  |t 2  |x m  |z Books