Ανάλυση των αντιλήψεων των ελλήνων καταναλωτών για τους διατροφικούς κινδύνους και σύγκρισή τους με τις αντιλήψεις των ειδικών/

Main Author: Βαμβακούλα, Παναγιώτα
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
Other Authors: Σκανδάμης, Π.
Format: Book
Language:Greek
Published: 2008
Subjects:
LEADER 01230nam a2200253 a 4500
001 624386
005 20171111230404.0
008 081003s2008----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 658.834 
100 1 |a Βαμβακούλα, Παναγιώτα 
245 0 0 |a Ανάλυση των αντιλήψεων των ελλήνων καταναλωτών για τους διατροφικούς κινδύνους και σύγκρισή τους με τις αντιλήψεις των ειδικών/  |c Παναγιώτα Βαμβακούλα ; επιβλέπων Παναγιώτης Σκανδάμης 
260 |c 2008 
300 |a viii, 153 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 118-124 
650 0 0 |a Consumers  |x Research  |z Greece 
650 0 0 |a Consumers  |x Attitudes  |z Greece 
650 0 0 |a Consumers  |x Nutrition  |z Greece 
650 0 0 |a Risk assessment 
650 0 0 |a Food  |x Quality 
650 0 0 |a Food  |x Safety measures 
700 1 |a Σκανδάμης, Π. 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc189f6c5ad13446f716b7  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 658.834 ΒΑΜ  |t 1  |x m  |z Books