|
|
|
|
LEADER |
01230nam a2200253 a 4500 |
001 |
624386 |
005 |
20171111230404.0 |
008 |
081003s2008----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 658.834
|
100 |
1 |
|
|a Βαμβακούλα, Παναγιώτα
|
245 |
0 |
0 |
|a Ανάλυση των αντιλήψεων των ελλήνων καταναλωτών για τους διατροφικούς κινδύνους και σύγκρισή τους με τις αντιλήψεις των ειδικών/
|c Παναγιώτα Βαμβακούλα ; επιβλέπων Παναγιώτης Σκανδάμης
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a viii, 153 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 118-124
|
650 |
0 |
0 |
|a Consumers
|x Research
|z Greece
|
650 |
0 |
0 |
|a Consumers
|x Attitudes
|z Greece
|
650 |
0 |
0 |
|a Consumers
|x Nutrition
|z Greece
|
650 |
0 |
0 |
|a Risk assessment
|
650 |
0 |
0 |
|a Food
|x Quality
|
650 |
0 |
0 |
|a Food
|x Safety measures
|
700 |
1 |
|
|a Σκανδάμης, Π.
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc189f6c5ad13446f716b7
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 658.834 ΒΑΜ
|t 1
|x m
|z Books
|