|
|
|
|
LEADER |
01066nam a2200217 a 4500 |
001 |
624349 |
005 |
20171111230404.0 |
008 |
081003s2008----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 363.192
|
100 |
1 |
|
|a Σκάρας, Γεράσιμος Β.
|
245 |
0 |
3 |
|a Οι σημαντικότερες τροφιμογενείς δηλητηριάσεις τα τελευταία δέκα χρόνια και οι οικονομικές συνέπειές τους/
|c Γεράσιμος Β. Σκάρας ; επιβλέπων Παναγιώτης Σκανδάμης
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 65 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 64-65
|
650 |
0 |
0 |
|a Foodborne diseases
|
650 |
0 |
0 |
|a Foodborne diseases
|x Economic aspects
|
650 |
0 |
0 |
|a Food
|x Safety measures
|
700 |
1 |
|
|a Σκανδάμης, Π.
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc189e6c5ad13446f716a9
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 363.192 ΣΚΑ
|t 1
|x m
|z Books
|