|
|
|
|
LEADER |
00859nam a2200193 a 4500 |
001 |
611471 |
005 |
20171111230354.0 |
008 |
020901s2001----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 635.7
|
100 |
1 |
|
|a Πετρόπουλος, Σπύρος
|
245 |
0 |
3 |
|a Τα αιθέρια έλαια τριών ειδών μαϊντανού ανάλογα με την εποχή σποράς/
|c Πετρόπουλου Σπύρου ; επιβλέπων καθηγητής Χ. Πάσσαμ
|
260 |
|
|
|c 2001
|
300 |
|
|
|a 96 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 95-96
|
650 |
0 |
0 |
|a Parsley
|
700 |
1 |
|
|a Passam, H. C.
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc17886c5ad13446f6e057
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 635.7 ΠΕΤ
|t 1
|x m
|z Books
|