Τα αιθέρια έλαια τριών ειδών μαϊντανού ανάλογα με την εποχή σποράς/

Main Author: Πετρόπουλος, Σπύρος
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
Other Authors: Passam, H. C.
Format: Book
Language:Greek
Published: 2001
Subjects:
LEADER 00859nam a2200193 a 4500
001 611471
005 20171111230354.0
008 020901s2001----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 635.7 
100 1 |a Πετρόπουλος, Σπύρος 
245 0 3 |a Τα αιθέρια έλαια τριών ειδών μαϊντανού ανάλογα με την εποχή σποράς/  |c Πετρόπουλου Σπύρου ; επιβλέπων καθηγητής Χ. Πάσσαμ 
260 |c 2001 
300 |a 96 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 95-96 
650 0 0 |a Parsley 
700 1 |a Passam, H. C. 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc17886c5ad13446f6e057  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 635.7 ΠΕΤ  |t 1  |x m  |z Books