Επίδραση διαφόρων ανιόντων στη έψηση μίγματος πρώτων υλών παραγωγής κλίνκερ /

Main Author: Λούτση, Παναγιώτα
Corporate Authors: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Χημικών Επιστημών
Other Authors: Τσιλιβής, Σωτήρης
Format: Book
LEADER 00765nam a2200145 a 4500
001 608231
005 20171111230351.0
008 080624s1999----gr gr 000 0 Gre d
040 |a GR-AtNTU  |b gre 
100 1 |a Λούτση, Παναγιώτα 
245 1 0 |a Επίδραση διαφόρων ανιόντων στη έψηση μίγματος πρώτων υλών παραγωγής κλίνκερ /  |c Λούτση Παναγιώτα ; ; επιβλέπων: Σωτήρης Τσιλιβής 
700 1 |a Τσιλιβής, Σωτήρης 
710 0 |a Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.  |b Σχολή Χημικών Μηχανικών. 
710 0 |b Τομέας Χημικών Επιστημών 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc17386c5ad13446f6d1f3  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books