Πτητικότητα οξειδίων στοιχείων μεταπτώσεως κατά την έψηση του κλίνκερ /

Main Author: Μπαλάσκας, Βασίλειος
Corporate Authors: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Χημικών Επιστημών
Format: Book
LEADER 00657nam a2200133 a 4500
001 592784
005 20171111230049.0
008 990312s1998----gr gr 000 0 Gre d
040 |a GR-AtNTU  |b gre 
100 1 |a Μπαλάσκας, Βασίλειος 
245 1 0 |a Πτητικότητα οξειδίων στοιχείων μεταπτώσεως κατά την έψηση του κλίνκερ /  |c Βασιλείου Μπαλάσκα 
710 0 |a Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.  |b Σχολή Χημικών Μηχανικών. 
710 0 |b Τομέας Χημικών Επιστημών 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc152d6c5ad13446f69275  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books