Παραγωγή βιοαιθανόλης από παραπροιόντα χυμοποιήσης εσπεριδοειδών /
Main Author: | Σκουτέρη, Μαρία |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Other Authors: | Χριστακόπουλος, Παύλος |
Format: | Book |
Similar Items
-
Παραγωγή διαιτητικών ινών από παραπροϊόντα χυμοποίησης φρούτων /
by: Βόγκλης, Νικόλαος -
Αξιοποίηση υπολειμμάτων χυμοποίησης πορτοκαλιών /
by: Αραβαντινός - Ζαφείρης, Γεράσιμος -
Ενζυμική υδρόλυση βαγάσσης σόργου προς παραγωγή βιοαιθανόλης /
by: Καραπάτη, Σοφία -
Μικροβιακή αποικοδόμηση βαγασσης σοργου πρός παραγωγή βιοαιθανόλης /
by: Γκούντα, Ολγα -
Παραγωγή και εμπορία νωπών εσπεριδοειδών /
by: Μαγκανάρη, Φ.
Published: (1996)