Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Service a la francaise :
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Service a la francaise : η χωρική οργάνωση του γεύματος στη Γαλλία της απολυταρχίας (17ος - 18ος αιώνας) /
Main Author:
Δουδέσης, Παναγιώτης
Corporate Author:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Αρχιτεκτόνων
Format:
Book
Subjects:
Architecture
>
Aesthetics
Meal
>
France
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
-
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Cottonseed and cottonseed products : their chemistry and chemical technology /
by: Bailey, Alton Edward, 1907-1953
Published: (1948)
Research on rapeseed meal : 1st Progress Report, Research Committee /
Published: (1971)
La cuisine du sacrifice en pays grec/
by: Detienne, Marcel
Published: (1979)
Knowledge and the coming kingdom the Didache's meal ritual and its place in early Christianity /
by: Schwiebert, Jonathan.
Published: (2008)
La Cuisine du sacrifice en pays grec/
by: Detienne, Marcel
Published: (1979)
×
Loading...