Διασφάλιση ποιότητας & ασφάλειας στη ζυθοποιία /
Main Author: | Ψαροπούλου, Κωνσταντία Ελένη |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Format: | Book |
Similar Items
-
Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στη βιομηχανία κρέατος /
by: Παπαγιάννης, Νίκος -
Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στη βιομηχανία κατάψυξης /
by: Καπότη , Γεωργίτσα -
Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στην αλευροβιομηχανία /
by: Μαγγίνα, Ελένη -
Ζυθοποιία
Published: (2009) -
Ζυθοποιία.
Published: (2001)