Παραγωγή διαιτητικών ινών από παραπροϊόντα χυμοποίησης φρούτων /
Main Author: | Βόγκλης, Νικόλαος |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Format: | Book |
Similar Items
-
Παραγωγή βιοαιθανόλης από παραπροιόντα χυμοποιήσης εσπεριδοειδών /
by: Σκουτέρη, Μαρία -
Αξιοποίηση υπολειμμάτων χυμοποίησης πορτοκαλιών /
by: Αραβαντινός - Ζαφείρης, Γεράσιμος - Οδηγός διαιτητικών τροφών
-
Αποξήρανσις φρούτων
Published: (1957) -
Οι τιμές των φρούτων
by: Νικολάκος, Νικόλαος Γ.
Published: (1976)