Επεξεργασία λουκάνικου bratwurst με υπερύψηλη υδροστατική πίεση και συγκριτική μελέτη διατηρησιμότητας /

Main Author: Καρούση, Κωστιάνα
Corporate Authors: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Other Authors: Ταούκης, Πέτρος
Format: Book
LEADER 00858nam a2200145 a 4500
001 563563
005 20171111230027.0
008 111007s2004----gr gr 000 0 Gre d
040 |a GR-AtNTU  |b gre 
100 1 |a Καρούση, Κωστιάνα 
245 1 0 |a Επεξεργασία λουκάνικου bratwurst με υπερύψηλη υδροστατική πίεση και συγκριτική μελέτη διατηρησιμότητας /  |c Καρούση Κωστιάνα ; ; επιβλέπων: Ταούκης Πέτρος 
700 1 |a Ταούκης, Πέτρος 
710 0 |a Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.  |b Σχολή Χημικών Μηχανικών. 
710 0 |b Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc114a6c5ad13446f61a5e  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books