|
|
|
|
LEADER |
00996nam a2200217 a 4500 |
001 |
435482 |
005 |
20171111225654.0 |
008 |
170223s2014 GR ||| 000 yygre |
020 |
|
|
|a 978-960-93-6457-7
|
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
|
|
|a gre
|
050 |
1 |
|
|a TX364
|
082 |
1 |
|
|2 23
|a 372.373
|
100 |
1 |
1 |
|a Κηπουρός, Κωνσταντίνος
|d (1978-)
|
245 |
1 |
|
|a Τεχνικός μαγειρικής τέχνης
|b απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων πιστοποίησης Ι.Ε.Κ.
|c Κηπουρόςς Κωνσταντίνος, Δημητρακόπουλος Ευθύμιος, Κατσώνης Αλέξανδρος
|
260 |
1 |
|
|a [χ.τ.
|b χ.ό.
|c 2014 ;]
|
300 |
1 |
|
|a 179 σ.
|c 24 εκ.
|
504 |
1 |
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 178-179
|
650 |
1 |
|
|a Μαγειρική
|x Εξετάσεις, ερωτήσεις κλπ.
|
700 |
0 |
1 |
|a Δημητρακόπουλος , Ευθυμιος
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 590986ba6c5ad1338a928ed5
|c 995b
|d 995e
|e 06768/2014-2
|t 2
|x m
|z Books
|