|
|
|
|
LEADER |
01062nam a2200217 a 4500 |
001 |
433013 |
005 |
20171111225652.0 |
008 |
170207s2014 GRa||| 000 yygre |
020 |
|
|
|a 978-618-5025-51-9
|
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
|
|
|a gre
|
050 |
1 |
|
|a TX911.3.M27
|
082 |
1 |
|
|2 23
|a 647.95068
|
100 |
0 |
1 |
|a Παλησίδης, Γιώργος
|
245 |
1 |
|
|a Νέα διατροφικά & γαστρονομικά πρότυπα
|c Γιώργος Παλησίδης, Γιώργος Μπόσκου
|
260 |
1 |
|
|a Αθήνα
|b Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων - Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας
|c 2014
|
300 |
1 |
|
|a 222 σ.
|b εικ. (ορισμένες έγχρ.)
|c 24 εκ.
|
504 |
1 |
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 221-222
|
650 |
1 |
|
|a Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων
|x Διδακτικά βιβλία
|
700 |
0 |
1 |
|a Μπόσκου, Γεώργιος
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 590983a86c5ad1338a927b2e
|c 995b
|d 995e
|e 03623/2014-2
|t 2
|x m
|z Books
|