|
|
|
|
LEADER |
00804nam a2200205 a 4500 |
001 |
430484 |
005 |
20171111225649.0 |
008 |
170201s2014 GRa||| 000 yygre |
020 |
|
|
|a 978-960-546-256-7
|q (τ. 1)
|
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
|
|
|a gre
|q (τ. 2)
|
050 |
1 |
|
|a TX725.T8
|
082 |
1 |
|
|2 23
|a 641.59561
|
245 |
1 |
|
|a Η κουζίνα του Πόντου
|b 20 παραδοσιακές συνταγές
|c [φωτογραφίες Αριστείδης Καλαθάκης]
|
260 |
1 |
|
|a Αθήνα
|b Εκδόσεις Πεδίο
|c c2014
|
300 |
1 |
|
|a 2 τ.
|b έγχρ. εικ.
|c 28 εκ.
|
490 |
2 |
|
|a Ελλήνων γεύσεις
|
650 |
1 |
|
|a Μαγειρική, Ποντιακή
|
700 |
0 |
1 |
|a Καλαθάκης, Αριστείδης
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 590980976c5ad1338a92671d
|c 995b
|d 995e
|e 01993/2014-2
|t 4
|x m
|z Books
|