|
|
|
|
LEADER |
00677nam a2200193 a 4500 |
001 |
427194 |
005 |
20171111225644.0 |
008 |
170505s2013 GRab|| 000 yygre |
020 |
|
|
|a 978-960-567-005-4
|
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
|
|
|a gre
|
050 |
1 |
|
|a TX725.G7
|
082 |
1 |
|
|2 23
|a 641.5094957
|
100 |
0 |
1 |
|a Σπανού, Στέλλα
|
245 |
1 |
|
|a Θρακιώτικη κουζίνα
|c Στέλλα Σπανού
|
260 |
1 |
|
|a Αθήνα
|b Εκδόσεις Διάπλαση
|c c2013
|
300 |
1 |
|
|a 169 σ.
|b έγχρ. εικ., 1 χάρτης
|c 25 εκ.
|
650 |
1 |
|
|a Μαγειρική, Ελληνική
|z Θράκη
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 59097cc56c5ad1338a924d1a
|c 995b
|d 995e
|e 08063/2013-2
|t 2
|x m
|z Books
|