"Η αποτελεσματικότητα των συστημάτων ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων. Οι κρίσιμοι παράγοντες αποτελεσματικής εφαρμογής και η επίδραση στην απόδοση των επιχειρήσεων τροφίμων"

Main Author: Καφετζόπουλος, Δημήτριος Π.
Language:Greek
Published: Αγρίνιο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων 2011
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνική Βιβλιοθήκη13224/2011-13ΠροβολήOPAC