Ueber krystallisirte zuckersaure (zuckerlactonsaure) ihre eigenschaften und ihre zersetzungsproducte mit salzsaure
Main Author: | Sohst, Otto (1863- ) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | German |
Published: |
Gottingen
Kastner W.
1887
|
Subjects: |
Similar Items
-
Influence of various substances on sugar determination by copper and ferricyanide reagents
by: Weintraub, Robert Louis (1912- )
Published: (1945) -
Histoire naturelle du cacao et du sucre divisee en deux traitez, qui contiennent plusieurs faits nouveaux ... utiles
Published: (1720) - Ελληνική βιομηχανία σακχάρεως : τριμηνιαίον δελτίον.
-
Τα βιομηχανικά ζαχαρώδη και αμυλώδη προϊόντα : παρασκευή και μέθοδοι αναλύσεως αυτών /
by: Γρίβας, Γεώργιος Ι.
Published: (1924) -
United Nations sugar conference 1953, 1956, 1958, 1968, 1973 [summary of proceedings]
Published: (1953)