Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Rice as a world food
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Rice as a world food
Main Author:
Wissler, Clark (1870-1947)
Format:
Book
Language:
English
Published:
New York
American Museum of Natural History
[1946]
Subjects:
Ρύζι
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνική Βιβλιοθήκη
ΤΕΧΝ-711-R
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Guidelines for identification of field constraints to rice production/
by: Chaudhary, R. S.
Published: (2002)
Compendium of rice diseases/
Published: (1992)
Ρύζι Καλλιέργεια, παραγωγή, κατανάλωση
by: Ανεσιάδης, Αντώνης (1947-)
Published: (2005)
Η όρυζα : καλλιέργεια - επεξεργασία - ασθένειαι & χρησιμοποίησις /
by: Αναγνωστόπουλος, Χαράλαμπος Δ.
Published: (1949)
Del Riso Cinese o secco discorso
by: Lomeni, Ignazio (1779-1838)
Published: (1825)
×
Loading...