Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
L'art de conserver et d'employ...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
L'art de conserver et d'employer les fruits
Format:
Book
Language:
French
Published:
Paris
[s.n.]
1823
Subjects:
Φρούτα
>
Συντήρηση
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνική Βιβλιοθήκη
ΤΕΧΝ-7931
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
L'arte di conservare e di adoperare le frutta Versione italiana sulla 3a edizione francese
Published: (1845)
Osmotic dehydration of fruits :A thesis submitted in part fulfilment of the examination requirements for the award of master of science in food technology
by: Φαραντούρης, Νικόλαος
Published: (1994)
Guidelines for small-scale fruit and vegetable processors/
by: Fellows, Peter
Published: (1997)
Επίδραση διαθέσιμου φωτός στην ποιότητα και συντηρησιμότητα συμπύρηνων ροδάκινων/
by: Παπαϊωάννου, Ευαγγελία
Published: (2009)
Συντήρηση με ψύξη φρούτων και λαχανικών
by: Μανωλοπούλου - Λαμπρινού, Ελένη
Published: (1989)
×
Loading...