Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Le livre de tous les menages,...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Le livre de tous les menages, Ou, l'art de conserver pendant plucieurs annees toutes les substances animales et vegetales
Main Author:
Appert, Nicolas (1750-1841)
Format:
Book
Language:
French
Published:
Paris
Chez Barrois L'Aine
1831
Edition:
4eme ed.
Subjects:
Τροφή, Κονσερβοποιημένη
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
XIX, 267σ. 24εκ.
Similar Items
Arte di conservare tutte le sostanze animali a vegetabili per molti anni
by: Appert, Nicolas (1750-1841)
Published: (1810)
Manuel du naturaliste preparateur, ou, L'art d'empailler les animaux et de conserver les vegetaux et les mineraux
by: Boitard, Pierre (1789-1859)
Published: (1825)
Κονσέρβες Λαχανικών, Κονσέρβες Φρούτων, Κατεψυγμένα Λαχανικά Ομάδα Έρευνας, τρόφιμα ποτά : 2ο συμπλήρωμα κλαδικῆς ἐκθέσεως 1981
Published: (1983)
Κονσέρβες Λαχανικών, Κατεψυγμένα Λαχανικά, Μεταποιημένα Φρούτα, Ζυθοποιϊα Ὁμάδα Ἔρευνας τρόφιμα - ποτά : Κλαδική ἔκθεση 1981
Published: (1981)
Περί των όρων ως δέον να πληροί ο δι' εξωτερικάς ή εσωτερικάς συγκολλήσεις δοχείων κοσερβών χρησιμοποιούμενος κασσίτερος Αριθ. Πρωτ. 49593, Αριθ. εγκυκλίου 30
Published: (1955)
×
Loading...