Οι φαγώσιμες ελιές και το λάδι γίνονται με τας διαφόρους μεθόδους και πως διατηρούνται
Main Author: | Γεωργακόπουλος, Αλέξανδρος Ν. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Εν Αθήναις
Ελληνική Γεωργική Εταιρεία
1931
|
Subjects: |
Similar Items
-
Πώς θα κάμετε καλό λάδι Πρακτικαί οδηγίαι προς κατασκευίν του ελαιολάδου
by: Μπόγρης, Δημήτρης (1890-1964)
Published: (1922) -
Το λάδι Ήτοι οδηγίαι περί του καλυτέρου τρόπου κατασκευής του ελαιολάδου
by: Λύχνος, Νίκος Δ.
Published: (1926) -
Λάδι Γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων
by: Λαμπράκη, Μυρσίνη (1965-)
Published: (2000) -
Λάδι και ξύδι Λεξικό Dumont's : Προέλευση - Γεύση - Χρήση - Συνταγές
by: Iburg, Anne
Published: (2006) -
Ελιά και λάδι eng
Published: (1996)